LeAnn Rimes ylpeä vartalostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu kantrilaulaja LeAnn Rimes tunnetaan muun muuassa Can’t Fight The Moonlight -hittikappaleestaan. Hän aloitti laulamisen kolmevuotiaana ja on myynyt sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa lähinnä uusien muotojensa merkeissä.

Nyt poptähti on esitellyt silikoni-implanteilla muokattua vartaloaan lomallaan Meksikossa. Hän nimittäin nautiskeli auringosta ja paparazzien huomiosta huvijahdin kannella seisten. Mediahuomio sai myös Eddien nousemaan kameroiden ristituleen.

LeAnn Rimes meni taannoin naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. LeAnn Rimes pokasi 38-vuotiaan näyttelijäkomistuksen, kun molemmat tähdet olivat jo tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Pariskunta kesti kuitenkin suhdedraaman ja avioitui huhtikuussa. Cibrian tunnetaan muun muuassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.