Miranda Kerrin peppu pääosassa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa esikoispojan. Maailmankuulun alusvaatebrändin mallina työskentelevä Miranda on synnytyksen jälkeen tehnyt näyttävän paluun catwalkeille.

Kerr poseerasi äskettäin huiman arvokkaissa Fantasy Treasure -rintaliiveissä, joiden arvoksi kerrotaan peräti 2,5 miljoonaa dollaria. Nyt hänet nähdään poseeraamassa rantatunnelmissa työnantajansa upeissa bikineissä, jotka tosin ovat väriltään eri paria. Mirandan takamus näyttäisi saaneen kuvissa pääroolin.

Australialainen Miranda Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.