Sofia Vergara ja kuvankaunis ystävä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja on tällä hetkellä äänestetty yhdeksi seksikkäimmäksi tähdeksi Hollywoodissa.

Sofia Vergara paljasti äskettäin, että hänelle on ehdotettu rintojen pienennystä. Tähden kustantajan mielestä Sofian rinnat ovat nimittäin liian muhkeat. Tähti ei ole kuitenkaan suostunut pienentämään rintojaan. Nyt 39-vuotias Sofia on julkaissut verkossa lomakuvansa Meksikosta, jossa hän nautiskeli yhdessä ystävänsä Ingrid Casaresin kanssa.Kuva: Twitter

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.