Vanessa Hudgensin housuista näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli nuorempana tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Keväällä alastonkuvia päätyi nettiin lisää, ja ne vahvistettiin pian myös aidoiksi.

Nyt Vanessa on kuvattu shoppailemassa vapaa-ajallaan hieman poikkeuksellisessa asussa, sillä hänen läpinäkyvät tiilenpunaiset pitsihousunsa paljastivat varsin paljon housujen sisältöä ja esimerkiksi alushousut. Parhaillaan viihdelehdissä pohditaankin onko kyseessä jokin nousevat trendi.

Syyskuussa näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens kiinnitettiin uuteen Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. John Cusack nähdään leffassa tappajana ja Nicolas Cage poliisina. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.