Aida Yespica kiinnitti katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2002 Miss Venezuela Aida Yespica ei ole viime vuosina ollut kovinkaan paljon esillä kotimaansa ulkopuolella. Lähiaikoina missikaunotar on kuitenkin saanut palstatilaa paljastavien bikinikuviensa merkeissä.

29-vuotias vuoden 2002 Miss Venezuela on lomaillut joulun alla Miamin rannoilla, joilla hänet on takuulla noteerattu. Muodokkaiden ystäviensäkin joukossa hänen huima bikinivartalonsa on omaa luokkaansa. Kaiken lisäksi hän on nykyisin vieläpä perheenäiti. Ruskettunut äiti nautti auringosta kolmevuotiaan poikansa Aron Ferrarin kanssa.

Aida Yespica tuli kotimaassaan ja muualla maailmassa tunnetuksi Miss Venezuela -tittelinsä ja sitä seuranneen Miss Universum -kilpailun myötä. Missikaunotar erosi poikansa isästä, jalkapalloilija Matteo Ferrarista, kahden vuoden yhdessäolon jälkeen. Aida muutti asumaan Espanjaan tämän vuoden alussa.