Beyoncen asu paljasti odotettua enemmän – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Beyonce odottaa parhaillaan esikoistaan räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa. Beyonce joutui raskautensa alkuvaiheissa viihdelehtien riepottelemaksi, sillä hänen väitettiin käyttävän tekaistua raskausvatsaa. Laulajan laskettu aika on helmikuussa.

Äskettäin Beyonce kertoi kieltäneensä läheisiltään television katsomisen jouluaattona. Raskausaikanakin kovasti töitä tehnyt Beyonce nimittäin halusi rauhoittua jouluna hektisestä työelämästä ja nauttia perheensä kanssa laatuajasta ilman televisiota.

Nyt popkaunotar poseeraa kuumassa kuvassa Jones-lehden kansikuvassa. Kuva paljastaa enemmän kuin raskaana olevasta neitokaisesta olisi odottanut, sillä se on todennäköisesti ikuistettu jo ennen raskautta.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.