Teinipoppari osti ystävälleen ökyjoululahjan – aiheuttaa ansaitusti kateutta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber joutui äskettäin arestiin törsäämisensä takia. Poplaulajan Pattie-äiti määräsi pojalleen rangaistuksen, koska tämä osti 160.000 dollarin arvoisen erikoisvalmisteisen Range Rover -maasturin heräteostoksena.

17-vuotias poptähti onkin kerännyt jo itselleen oman autokokoelmansa. Nyt miljoonia urallaan tienannut Bieber muisti lapsuudenystäväänsä Ryan Butleria melkoisella joululahjalla. Laulaja nimittäin osti ystävälleen joululahjaksi kaksiovisen Mustang Convertible -merkkisen auton.

– Justin osti minulle lahjan!!! Butler kirjoitti Twitter-blogissaan ja julkaisi kuvan uudesta menopelistään.Kuva: Twitter

Justin Bieber on törsännyt viime aikoina myös huimia summia tyttöystäväänsä Selena Gomeziin. Nuori tähti on nimittäin muun muuassa vuokrannut elokuvateattereita yksityiseen käyttöön treffi-iltojen merkeissä. Äskettäin Bieber vietti tyttöystävänsä kanssa läheisiä hetkiä taivaalla helikopterilennolla.

Justin Bieber ryvettyi äskettäin seksiskandaalissa, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.