Lady Gaga nakuna vai ei? Nettikuva puhuttaa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga joutui äskettäin hakkeroinnin uhriksi. Laulajan Twitter-blogissa nimittäin ilmoitettiin tällä viikolla, että Gaga jakaa ilmaisia iPad-laitteita faneilleen, jotka nauttivat joulutunnelmasta. Myöhemmin selvisi, että viesti oli julkaistu blogissa hänen tietämättään.

Nyt Lady Gaga on julkaissut Twitter-blogissaan viestin, jossa hän kertoi olevansa iloinen nähdessään pian kaikki japanilaiset monsterit. Tokiolaisesta hotellista lähetetyssä viestissä hän lähetti myös valokuvan, jossa laulajatähti vaikuttaa olevan ilman vaatteitaan.Kuva: Twitter

Lady Gaga seurustelee Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta tutun Taylor Kinneyn kanssa. Pariskunnan suhteen tultua julki asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.