Realitytähden salattu tausta paljastui – kiisti viimeiseen asti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailun voitti tänä vuonna BB-Janica, joka toimii siviilissä kirjanpitäjänä ja stripparina. Neitokainen ei lainkaan salannut strippausuraansa, mutta amerikkalainen realitytähti ei ole omasta taustastaan juuri huudellut.

Real Housewives of New Jersey -realitysarjan tähti Laurita on nyt paljastunut entiseksi strippariksi. Huhut 41-vuotiaan yksinhuoltaja aikaisemmasta stippausurasta tulivat julkisuuteen jo aiemmin, mutta neitokainen kiisti jyrkästi niiden todenperäisyyden. Lokakuussa hän vastasi Twitter-blogissaan In Touch -lehden artikkeliin lyhyesti ja ytimekkäästi ”En ole strippari!”.

Nyt samainen lehti on kuitenkin tonkinut asiaa syvemmältä ja samalla huhut ovat osoittautuneet tosiksi. Lehden saamien tietojen mukaan Laurita toimi vuosina 1992 – 1993 stripparina Las Vegasissa sijaitsevalla Glitter Gulch -klubilla. Samalla lehti sai tietoonsa, että Laurita oli pidätetty vuonna 1996 pahoinpitelystä epäiltynä.