Petri Nygårdille merkittävä tunnustus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset tiskijukat ovat jälleen jakaneet merkittäviä tunnustuksia perinteisessä vuosiäänestyksessään. Vuonna 2011 diskolistoille rynnistivät aiempaa monipuolisemmat tanssirytmit, junttidiskosta hiphoppiin ja suomiräppiin. Vuoden artistiksi valittiin Petri Nygård.

Vuoden tulokas oli DJ-ammattilaisten mielestä Jare & VilleGalle ja vuoden biisi Pojun esittämä Poika (saunoo). Vuoden tuottaja -tittelin sai puolestaan Chisu, joka sai äskettäin myös saman tittelin Emma-palkinnon. Vuoden Artisti, suomiräpin rääväsuu Petri Nygård, vakuutti tiskijukat osaamisellaan ja asenteellaan. Kuluneena vuonna mies on ollut monessa mukana ja lunastanut paikkansa alan auktoriteettina.

Vuoden tulokas -valinta oli lähes yksimielinen. Jare & VilleGalle kumppaneineen tekivät kesän diskohitiksi valitun Häissä-biisin ja useita muitakin tanssihittejä. Ryhmä teki ”urheilumusaa pojille” ja laajensi genrensä aihevalikoimaa perinteisestä kiroilusta, ryyppäämisestä ja mimmien pokaamisesta. Kansainvälisissä sarjoissa juhlivat vuoden artistina Rihanna sekä vuoden tulokkaana LMFAO, joka teki myös vuoden biisin Party Rock Anthem.