Sinead O’Connor erosi 16 päivän avioliiton jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui lopulta ikivihreäksi slovariklassikoksi. Nyt hänen yllättävä avioliittonsa on tehnyt todellisen mahalaskun.

Taannoin Sinead O’Connor haki avoimesti anaaliseksiseuraa netistä ja heti perään tiedusteli parasta keinoa tehdä itsemurha. Pian sen jälkeen hän ilmoitti löytäneensa etsimäänsä seuraa ja menevänsä Barry Herridgen kanssa pikavauhtia naimisiin Las Vegasissa.

Näin kävikin, mutta nyt avioliitto on jäänyt ennätysmäisen lyhyeksi. Sinead O’Connor on nimittäin eronnut vain 16 päivän avioliiton jälkeen. Laulaja kertoi verkkosivustollaan, että aviomieheen kohdistui heti ulkopuolisten taholta ylitsepääsemättömiä paineita, joiden takia avioliitto oli tuomittu epäonnistumaan. Nyt pari on hakenut avioeroa. Reilun kahdesta viikon avioliitosta pari vietti yhdessä vain seitsemän päivää.

Sinead O’Connor kirjoitti aiemmin blogissaan haluavansa epätoivoisesti seksiä ja olevansa valmis sitä saadakseen rajuihinkin toimenpiteisiin. Hänen mielestään aiemmin ei-haluttavat miehetkin näyttävät nyt kiinnostavilta samoin kuin jopa hedelmät. Hakemansa seksiseuran suhteen laulajalla ei ole kovin suuria vaatimuksia, mutta peppuseksistä miehen täytyy pitää.

45-vuotias Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi.