IL: Suosittu kotimainen komediasarja lakkautetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeksi kuluneiden kolmen vuoden aikana maailmalla on lakkautettu lukemattomia suosittujakin televisiosarjoja, kun ne eivät ole tuottaneet televisioyhtiöiden mukaan enää tarpeeksi paljon kuluihin nähden. Yhtiöt ovat syyttäneet lakkautuksista esimerkiksi talouden taantumaa.

Nyt Suomessakin ollaan lakkauttamassa eräs suosikkisarja, sillä Iltalehden mukaan Yleisradio on lopettamassa jo kuusi tuotantokautta televisioruuduissa pyörineen Jope Ruonansuun isännöimän Jopet Show -televisiosarjan. Ruonansuu kuuli ikävän uutisen Iltalehdeltä. Yleisradio vahvisti tiedot.

– Kaikilla ohjelmilla on oma elinkaarensa. Päätös Jopet Show’n lopettamisesta liittyy TV2:n kanavauudistukseen, Yleisradion fiktiopäällikkö Olli Tola kertoi Iltalehdelle.

Tä.