Joulupukki unohti yhden poroistaan moottoritielle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulupukki suoriutui aiemmin tällä viikolla jälleen valtavasta vuosittaisesta urakastaan hienosti ja pääsi aloittamaan lähes vuoden kestävän lomansa. Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin uutisoitu, että eräs poroista olisi jäänyt vahingossa matkan varrelle.

Ohikulkijat hämmästyivät huomattuaan Ohion osavaltiossa, että keskellä tietä käveli ilmielävä poro. Pian selvisi, että poron nimi oli Betty. Se oli poliisin mukaan pudonnut 21-tielle sunnuntaina kuljetusautosta, mutta selvinnyt rytäkästä kuin ihmeen kaupalla ilman näkyviä vammoja.

Kuva: Nortonin poliisi

Kuljetusauton kuljettaja ei ollut huomannut putoamista, vaan jatkanut matkaansa. Silminnäkijät hälyttivät paikalle pelastuslaitoksen, joka varmisti, etteivät autoilijat osu vahingossa poroon. Myöhemmin selvisi, että Betty oli matkalla tapahtumaan, jossa sen tuli esiintyä muiden porojen kanssa Joulupukin reen vetojuhtana, WJW-TV uutisoi.