Masturbointi yllätti nuoren naisen – väitettiin kuuluvan toimenkuvaan

Ohhoh! · Stara.fi

Malesiassa on noussut kohu erään nuoren naisen erikoisesta työpaikasta, sillä hänelle etukäteen kerrottu toimenkuva ei aivan vastannut siitä aiemmin kerrottua. Erittäin hyväpalkkaisen työn puitteissa johtaja nimittäin halusi naisen katselevan hänen masturbointiaan.

21-vuotias nainen palkattiin johtajan henkilökohtaiseksi assistentiksi. Hyvän rahapalkan lisäksi hän sai auton käyttöönsä ja yritys maksoi hänelle myös shoppailumatkoja. Lopulta muhkean palkan ja etujen tausta selvisi, sillä johtaja esitti assistentilleen poikkeuksellisen toiveen. Pomo pyysi nimittäin naista katsomaan masturbointiaan.

– Minulle kerrottiin, että tehtäviini kuuluisi johtajan avustaminen shoppailussa ja että joskus minun pitäisi puhua hänen kanssaan puhelimessa. Lopulta hän kuitenkin alkoi käyttäytyä oudosti ja pyysi minua katsomaan masturbointiaan, nainen kertoi asiasta uutisoineelle Harian Metro -lehdelle.