Justin Bieber sai traagisen uutisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on saanut traagisen uutisen, kun hänen rakkaat isovanhempansa joutuivat vakavaan auto-onnettomuuteen. Isovanhempien auto kierähti tiellä ja ajautui suurella nopeudella ojaan.

Laulajatähden isoisä Bruce Dale loukkaantui turmassa ja kiidätettiin sairaalaan. Sairaalassa isoisän todettiin murtaneen neljä kylkiluutaan rytäkässä. Mukana ollut Bieberin isoäiti Diane Dale selvisi ruhjeilla. Asiasta kertoi Justinin äiti Twitter-blogissaan.

Justin Bieber joutui äskettäin arestiin törsäämisensä takia. Poplaulajan Pattie-äiti määräsi pojalleen rangaistuksen, koska tämä osti 160.000 dollarin arvoisen erikoisvalmisteisen Range Rover -maasturin heräteostoksena. Jouluksi Justin osti kuitenkin ystävälleen lahjaksi uuden Mustang Convertible -auton.

Justin Bieber ryvettyi taannoin seksiskandaalissa, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.