Katy Perryn aviokriisi pahenee – kuvattiin ilman sormustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina otsikoissa etenkin ulkonäkömuutostensa takia, mutta aivan viime päivinä hänen avioliittonsa leffatähti Russell Brandiin on ollut koetuksella. Pariskunta yllätti monet viettämällä joulunsa 10.000 kilometrin päässä toisistaan.

Nyt Daily Mail uutisoi, että joululomaa edelsi raju riita, jonka seurauksena 27-vuotias poptähti suuntasi omalle lomalleen yhdessä ystäviensä kanssa. Siellä Katy Perry kuvattiin nauttimassa vesileikeistä ilman vihkisormustaan. Samaan aikaan Britanniassa Russell Brand kuvattiin nauttimassa olostaan omien ystäviensä seurassa.Kuva: Splash

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt naisartisti on tehnyt historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Dream, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt nimittäin saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Moiseen saavutukseen on viimeksi onnistunut edesmennyt poptähti Michael Jackson. Persoonallinen laulajatähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.