Viimeiset valokuvat Cheetah-apinasta julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian legendaarisimpiin lukeutuvissa seikkailuelokuvissa Tarzan seikkaili Afrikan viidakoissa yhdessä Cheetah-apinansa kanssa. Eilen elokuva-alalla saatiin suru-uutinen, sillä poikkeuksellisen pitkäikäiseksi elänyt Cheetah menehtyi Yhdysvalloissa 80-vuotiaana.

30-luvulla maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut Cheetah oli ylivoimaisesti maailman tunnetuin apina. Liberiassa syntynyt apina vietti hyvin ansaittuja eläkepäiviään Floridassa sijaitsevassa The Suncoast Primate Sanctuary -hoivakodissa, jossa asuu lukuisia muitakin apinoita. Nyt Cheetahista on julkaistu viimeisiä kuvia.Kuva: Splash

Cheetahin kuolemasta uutisoi ensimmäisenä The Tampa Tribune. Hoivakodin johtaja Debbie Cobb kertoi lehdelle Cheetahin nauttineen erityisesti ihmisten naurattamisesta ja sormiväreillä maalaamisesta. Cheetahilla oli tapana heitellä ulostettaan, mikäli se ei pitänyt jostain asiasta. Julkkisapinan korkaa ikää on viime päivinä epäilty julkisuudessa, mutta väitteitä 80 vuoden iästä ei ole kyetty kiistämään ja esimerkiksi Guinnessin ennätyskirja on noteerannut Cheetahin.