Tältä Boy George näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla menestystä Culture Club -yhtyeensä riveissä niittänyt discopoppari Boy George valittiin äskettäin mukaan Britannian seuraavaan julkkisten Big Brother -ohjelmaan. Sitten tuli kuitenkin mutka matkaan, sillä hän kärsi edelleen ehdollista vankeustuomiotaan, eivätkä viranomaiset antaneet lupaa osallistua.

Nyt Boy George, oikealta nimeltään George O’Dowd, on kuvattu Australiassa Sydneyn kansainvälisellä lentokentällä. Hän saapui kengurumaahan erikoiskeikalle, sillä hänen 80-luvun hittiyhtyeensä Culture Club esiintyy maassa uudenvuodenaattona.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Nykyisin pääasiassa DJ-keikkoja klubeilla tekevä entinen supertähti Boy George sai huhtikuussa 2007 tekemästään miesprostituoidun pahoinpitelystä 15 kuukauden ehdottoman vankeustuomion. Sittemmin hän pääsi kuitenkin ehdonalaiseen.