Urheilutähti raivostuttaa: ”Rintaruokinnan näkeminen vei ruokahalun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kaksinaismoralismi puskee usein pintaan erikoisissa paikoissa. Nyt tällaiseen tilanteeseen on joutunut autourheilun parissa tähdeksi noussut NASCAR-kuljettaja Kasey Kahne. Hän nimittäin vuodatti pahaa oloaan faneilleen jouduttuaan tahtomattaan todistamaan kuinka nainen antoi lapselle rintaruokintaa kaupassa.

31-vuotias Kasey Kahne ei salaillut tuntemuksiaan sen jälkeen, kun hän oli nähnyt supermarketissa rintaruokkivan perheenäidin. Mies kirjoitti, että luuli ensin näkevänsä näkyjä, mutta nähneensä sittenkin oikein. Pian hän kauhisteli kuinka naisen toinen rinta oli näkynyt toisen jäädessä piiloon ja kuinka hänen ei sellaisen näkemisen jälkeen tehnyt enää mieli shoppailla eikä myöskään syödä.Kuva: Twitter