Katy Perry ja Russell Brand: Avioero!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti Katy Perry ja hänen aviomiehensä Russell Brand ovat molemmat esiintyneet viime päivinä julkisuudessa ilman vihkisormuksiaan. Hetki sitten paljastui, että Russell Brand on hakenut avioeroa vaimostaan.

Uutistoimisto AP:n mukaan Brand on jättänyt erohakemuksen ja antanut asiasta myös lausunnon.

– Katy ja minä olemme päättäneet päättää avioliittomme. Olen aina ihaillut häntä ja tiedän, että tulemme aina olemaan ystäviä, Russell Brandin kerrotaan kommentoineen.

Aiemmin julkkisparin kerrottiin riidelleen rajusti ennen kuin he viettivät joulun 10.000 kilometrin päässä toisistaan. Molemmat suuntasivat mahdollisimman kauas toisistaan lomailemaan ystäviensä kanssa. 27-vuotias Perry kuvattiinkin Havaijilla ilman vihkisormustaan.

Pariskunnan piti alunperin viettää yhteinen joulu Brandin äidin kanssa Lontoossa, mutta riidan paisuttua Perry päätti matkata Havaijille ystäviensä kanssa. 36-vuotias Brand kuvattiin jouluna kotikylänsä paikallisessa pubissa kaveriporukkansa kanssa.

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt Katy Perry on tehnyt historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Dream, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt nimittäin saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Moiseen saavutukseen on viimeksi onnistunut edesmennyt poptähti Michael Jackson. Persoonallinen laulajatähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.