Peppu pyyhitään nyt Potter-tähden kasvoihin: ”Tylypa*ka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Harry Potter -elokuvien päätähti Daniel Radcliffe nimettiin äskettäin Britannian rikkaimmaksi alle 30-vuotiaaksi. Näyttelijä on nimittäin tienannut menestyneen elokuvasarjan myötä peräti 70 miljoonan euron omaisuuden. Radcliffe paljasti tänä vuonna kärsineensä taannoin alkoholismista.

Nyt velhopoika Harry Potteria näytellyt Radcliffe on joutunut melko likaisen markkinoinnin uhriksi. Näyttelijän pää on nimittäin painettu thaimaalaisiin vessapaperirulliin. Radcliffe kertoi, ettei pidä tuotetta juurikaan miellyttävänä. Hän ei nimittäin tiedä, onko kyseessä kohteliaisuus vai törkyinen pila.

– Olen kuullut, että kasvoni ovat vessapaperissa. Se ei ole kovin hauskaa. En ole nähnyt sitä ja en tiedä, pidänkö sitä kohteliaisuutena, Radcliffe kertoi The Sun -lehdelle.

Supertähti toivoi, ettei hänen kasvojaan ikuistettaisi ainakaan kondomeihin. Hänen mielestä se vasta olisikin epäsoveliasta. Warner Bros -yhtiö on julkaissut lukuisia Harry Potter -sarjaan liittyviä tuotteita ja leluja. Radcliffella ei ole mitään markkinointia vastaan, kunhan ne pysyvät asiallisuuden rajoilla.

Daniel Radcliffe paljasti äskettäin julkisuudessa, että oli aikoinaan menettää roolinsa menestyselokuvissa vanhempiensa vuoksi. 22-vuotiaan näyttelijän vanhemmat harkitsivat pitkään poikansa kiinnittämistä Harry Potter -elokuviin. Radcliffen isä ja äiti eivät nimittäin pitäneet ajatuksesta, että heidän nuori poikansa joutuisi asumaan ulkomailla pitkiä aikoja. Vanhemmat kuitenkin muuttivat mielensä, kun kuulivat, että elokuvia kuvataan heidän kotimaassaan.