Rihannan rinnat eivät pysyneet bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadoksella varttunut poptähti Rihanna valittiin vuoden 2011 seksikkäimmäksi naiseksi. Rohkeista kuvistaan, esiintymisistään ja videoistaan tunnettu supertähti ei tunnetusti piilottele upeaa vartaloaan, vaan käyttää sitä itsensä markkinoimiseen.

23-vuotias Rihanna on tällä viikolla ollut nauttimassa vesileikeistä kotikonnuillaan Barbadoksella, jossa hän ilakoi meren aalloissa pienenpienissä bikineissä. Vauhdikkaissa leikeissä bikinit eivät kuitenkaan pysyneet paikoillaan, ja laulajatähden rintamuksesta paljastui hieman liikaa pariinkin otteeseen.Kuva: SplashKuva: Splash

Räväkästä imagostaan tunnettu Rihanna poseerasi äskettäin seksikkäänä Talk That Talk -albuminsa promokuvissa. We Found Love -musiikkivideo aiheutti äskettäin närää myös sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.