Tässä ovat Yhdysvaltojen juopoimmat kaupungit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa alkoholijuomia saa ostaa vasta 21-vuotiaana ja ikärajojen noudattamista valvotaaankin maassa tiukasti. Eri osavaltioissa kuitenkin suhtaudutaan eri tavoin alkoholiin ja sen nauttimiseen. Esimerkiksi Lousianassa baarit saattavat olla auki vuorokauden ympäri.

Nyt The Daily Beast -sivusto on listannut Yhdysvaltojen ”kännisimmät” osavaltiot järjestykseen. Listauksen perustana käytettiin tilastoja muun muuassa rattijuopumuksista ja alkoholikuolemista. Tilastojen mukaan Yhdysvaltojen kännisin kaupunki on Boston. Kärkeen on nimetty myös Massachusetts ja Milwaukee.

Listalla on myös Las Vegasin ulkopuolella sijaitseva Reno, jossa alkoholia läträtään maassa neljänneksi eniten. Muita listalle nimettyjä osavaltioita ovat Chicago, Texas, San Diego, Denver, Las Vegas, New Yorkin Buffalo, Seattle, Cleveland ja Nebraska. Sivuston mukaan amerikkalaiset juovat alkoholia eniten osavaltioissa, joissa on kylmä sää ja paljon turismia.