Vanessa Hudgens muhinoi uima-altaalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens tuli nuorempana tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Keväällä neitokaisen rohkeita alastonkuvia päätyi nettiin lisää, ja ne vahvistettiin pian myös aidoiksi.

Vanessa Hudgens erosi taannoin poikaystävästään Zac Efronista viiden vuoden seurustelun jälkeen. Nykyään kaunotar seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Nyt umpirakastunut pari kuvattiin kuhertelemassa hotellin uima-altaalla. Nuoret tähdet eivät saaneet näppejään irti toisistaan ja paparazzit saivatkin ikuistettua liudan parin pusukuvia. Katso kuvat tästä.

Syyskuussa näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens kiinnitettiin uuteen Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. John Cusack nähdään leffassa tappajana ja Nicolas Cage poliisina. Ensi vuonna neitokainen nähdään valkokankaalla muun muuassa elokuvassa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.