Angela Simmons vesileikeissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-yhtye Run DMC hajosi taannoin jäsenensä traagisen kuoleman takia. Sittemmin bändin kahdesta muusta jäsenestä ei ole kovin paljon kuultu. Viime aikoina kuitenkin Joseph Simmonsin jälkikasvu on tehnyt omaa näyttävää uraansa julkisuudessa.

Erityisesti hiphop-tähden tytär Angela Simmons on saanut jalansijaa myös viihdelehdissä. 24-vuotias Angela Simmons perusti taannoin Vanessa-siskonsa kanssa oman menestyksekkään yrityksen nimeltä Pastry Footwear. Sittemmin Angela Simmons on poseerannut alastomana ja julkaissut itse nakukuvansa verkossa. Nyt Angela on kuvattu esittelemässä bikinivartaloaan rannalla Miami Beachilla.Kuva: SplashKuva: Splash

Joseph Simmons, artistinimeltään Rev Run, on yhtyeensä lopettamisen jälkeen tehnyt musiikkiuran lisäksi myös realityohjelmaa, kun MTV-kanavan Run’s House -sarjassa seurattiin hänen perheensä elämää. Tytärten varttuessa he saivat oman Daddy’s Girls -ohjelmansa.