Google käännöspalvelu sivaltaa turkulaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin hakupalvelu Google piilottaa aika ajoin järjestelmiinsä hauskoja piloja, joita kutsutaan myös nimellä pääsiäismunat. Nyt turkulaiset ovat joutuneet erikoisen pilailun kohteeksi, kun yhtiön käännöspalvelussa käytetään lausetta ”Katso kuvia susien raatelemista ihmisistä”.

Kyseessä on Google Translate -käännöspalvelu, jossa tulee valita ensin kieleksi suomi -> englanti. Sen jälkeen syötetään teksti ”Katso kuvia susien raatelemista ihmisistä” ja klikataan käännä. Tulos on vähintäänkin mielenkiintoinen, sillä edellä mainittu lause kuuluu palvelun mukaan ”See pictures of people in Turku”.

Aina Googlen hauskat yhteensattumat eivät ole kuitenkaan tarkoituksellisia, ja tälläkin kerralla voi olla kyse siitä, että tarpeeksi moni on ehdottanut käännöspalvelussa lauseen uudeksi käännökseksi tätä turkulaisversiota.Kuva: Google Translate