Hollywood-kaunotar paljasti parhaan krapulalääkkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikka ja lihaksikas.

Gwyneth Paltrow juhlisti tänä vuonna 39-vuotissyntymäpäiväjuhliaan. Nyt hän on paljastanut miten itse parantelee oloaan krapulassa kosteiden juhlien jälkeen. Paltrow vannoo nimittäin krapulan parantamisessa yhden erityisen drinkin nimeen. Hänen mukaansa Bloody Mary on nimittäin ylivoimaisesti paras krapulalääke.

– Se ei ole ehkä kaikkein terveellisin, mutta joskus sen juomista ei voi välttää. Oikeana hetkenä pieni tujaus edellisen illan myrkkyä tekee tehtävänsä. Se on paras krapulajuoma esimerkiksi rannalla. Se on meksikolainen klassikko, jonka voi saada helposti ympäri maailmaa, Gwyneth Paltrow kertoi GOOP-uutiskirjeessä.

Näyttelijättärellä on rokkarimiehensä kanssa seitsemänvuotias Apple-tytär ja viisivuotias poika Moses. Paltrow kertoi pitävänsä itseään perinteisenä kotiäitinä, joka huolehtii kodin siisteydestä ja lastensa hyvinvoinnista. Hänen mielestään jokaisella vaimolla on oikeus pysyä kotiäitinä tai tehdä töitä tukeakseen perhettään.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä näyttelijätär on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.