Jenelle Evansin pysäköinti pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Kim Kardashian kirjoitti blogiinsa räväkkää vuodatusta MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjassa nähtävistä teiniäideistä. Nuoret äidit Amber Portwood ja Jenelle Evans eivät kuitenkaan nielleet kritiikkiä suoralta kädeltä, vaan haukkuivat Kardashianin julkisesti.

Loppukesästä ehdonalaisessa ollut 19-vuotias teiniäiti Jenelle Evans jäi kiinni huumeiden käytöstä ja joutui vankilaan rikottuaan ehdonalaisen sääntöjä. Sittemmin hän on vapautunut kaltareiden takaa, mutta nyt realitytähti on törttöillyt autollaan. Hän törmäsi nimittäin pysäköintialueella suoraan päin valotolppaa. Kaikki kolme autossa ollutta vietiin sairaalahoitoon.

Kuva: Splash

Keväällä Evans kävi toisen nuoren naisen kimppuun iskemällä tätä ensin nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen tilanne meni painiksi, jossa teiniäiti pääsi niskan päälle. Hän hakkasi uhriaan lukuisia kertoja nyrkillä kasvoihin samalla kun koko tilanne tallentui kännykkäkameran videolle. Uhrin kasvoista vuoti iskujen jälkeen verta. Video päätyi pian TMZ-julkaisun haltuun ja todistusaineistoksi tapahtuneesta.