Busted! Teinipoppari kuolasi seksikästä cheerleaderiä – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber joutui äskettäin arestiin törsäämisensä takia. Poplaulajan Pattie-äiti määräsi pojalleen rangaistuksen, koska tämä osti 160.000 dollarin arvoisen erikoisvalmisteisen Range Rover -maasturin heräteostoksena. Bieber muisti myös parasta ystäväänsä jouluna Mustang -ökyautolla.

Justin Bieber seurustelee 19-vuotiaan supertähden Selena Gomezin kanssa. Nyt teinipoppari kuvattiin nauttimassa silmänruoasta ja urheilusta Toronto Raptorsin koripallo-ottelussa. Bieber nimittäin tiiraili seksikästä cheerleaderiä, joka tanssahteli teinitähden näköetäisyydellä. Mukana meiningeissä oli Bieberin ystävä Ryan Butler, joka ei näyttänyt välittävän vaalean kaunottaren pepun heilutuksesta. Katso kuva tästä.

Justin Bieber ryvettyi äskettäin seksiskandaalissa, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.