Miley Cyrus bikinivartaloaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus joutui äskettäin kohuotsikoihin syntymäpäiväjuhlillaan kuvatun videon takia. Videolla teinitähti nimittäin myönsi juhlakansalle käyttävänsä huumeita. Neitokainen on saanut usein kritiikkiä myös itse julkaisemiensa estottomien nettikuvien takia.

Miley on julkaissut 15-vuotiaasta saakka usein liiankin rohkeita kuvia verkossa, mutta nyt asialla ovat olleet paparazzit. Miley kuvattiin nimittäin nauttimassa lemmenlomasta yhdessä poikaystävänsä kanssa. Teinitähti ei yrittänytkään piilotella bikinivartaloaan, vaan päinvastoi esitteli sitä kuvaajille innoissaan. Katso kuvat tästä.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.