Molly Simsin vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Molly Sims on tullut suomalaisille tutuksi muiden muassa suositun Las Vegas -sarjan vaaleana tähtenä, mutta hänet on ikuistettu viime aikoina vain harvoin bikineissä tai muunlaisissa mallikuvissa. Nyt hänet nähdään kuitenkin pitkästä aikaa mallikuvissa.

Molly on nimittäin kiinnitetty Shape-lehden tammikuun numeron kansikuvatytöksi. Lehden kannessa televisiokaunotar poseeraakin pienissä keltaisissa bikineissä ja osoittaa olevansa edelleen todella upeassa bikinikunnossa. Näiden kuvien perusteella neitokainen voisi tehdä enemmänkin mallintöitä.

38-vuotias Molly Sims tunnetaan nykyisin pääasiassa Las Vegas -sarjan Delinda Delinen roolista. Ennen televisiouraansa hän teki menestyksekästä uraa mallimarkkinoilla ja poseerasi muiden muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Suosikkisarjan päättymisen jälkeen hän on näytellyt muutamissa elokuvissa, mutta ilman suurempaa menestystä. Vuonna 2009 hänet nähtiin elokuvissa Vaaleanpunainen Pantteri 2 ja Anna palaa! Sims tekee myös hyväntekeväisyyttä keräämällä rahaa esimerkiksi meksikolaisille orpolapsille. Tällä hetkellä Molly Sims seurustelee näyttelijä Aaron Eckhartin kanssa.