Tampereen keskustassa tänään järisyttävä ilotulitus – muista tämä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Koskiravintolat Oy yhteistyökumppaneineen toivottavat vuoden 2012 tervetulleeksi järjestämällä tänä iltana kello 22.00 Ratinan suvannossa Timantteja Taivaalla -musiikki-ilotulituksen. Kyseessä on merkittävä ilotulitus myös koko Suomen mittapuussa. Yhteensä taivaalle ammutaan 10 minuutissa yli 3.000 ilotulitetta.

Tampereen kaupunki ei ole vuosiin järjestänyt uudenvuoden ilotulitusta, eivätkä yksityishenkilöiden omat ilotulitukset ydinkeskustassa ole turvallisuussyistä sallittuja. Nyt vuosi 2012 otetaan kuitenkin vastaan suurimmalla kaupungissa koskaan nähdyllä ilotulitusnäytöksellä. Ilotulituksen käytännön toteutuksesta vastaa tamperelainen Profilight Oy.

– Ilotulitusnäytös sisältää Tampereella ennennäkemättömiä visuaalisia elementtejä, kuten musiikin tahdissa räjähtävät raketit, ympäristöä valaisevat valoefektit sekä suvannon vedenpinnan valaisevat pyroefektit. Showssa tullaan näkemään myös Suomen suurimmat taivasvalot, kuvailee näytöksen suunnittelusta vastaava Mika Yli-Jyrä Profilight Oy:stä.

HUOM! Musiikki-ilotulituksen äänimaailma tulee äänentoiston lisäksi myös Radio 957:n taajuudelta, joten paikalle saapuvien ja ilotulitusta kauempaa seuraavien kannattaa virittää radio auki hyvissä ajoin ennen näytöksen alkamista.

Tapahtumaa ovat Koskiravintoloiden kanssa rakentamassa: Aamulehti, Freixenet-kuohuviini, Glohair Oy, IF Vahinkovakuutusyhtiö, Koskikeskus, Kultasepänliike Suokko Oy, Radio 957, Ravintola.fi, Rengasravintolat Oy, Restel Oy, Profilight Oy, Tampereen Autocenter Oy, Tampereen kauppakamari ja Vinoteca Oy.