Topless-tarjoilijan rinnat olivat liikaa – mies poltti kahvilan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa elettiin vuosina 1992 – 1993 poikkeuksellisia aikoja monin tavoin. Yksi tuon ajan erikoisista ilmiöistä olivat ravintoloiden topless-tarjoilijat, joita oli nopeasti joka puolella maata. Sittemmin yläosattomista tarjoilijoista on päästy Suomessa eroon, mutta Yhdysvalloissa ilmiö on edelleen voimissaan.

Nyt Mainen osavaltion Vassalborossa eräs mies on saanut tarpeekseen nähtyään The Grand View Coffee Shop -kahvilan tarjoilijan työskentelevän rinnat paljaana. Kaiken lisäksi paljasteleva tarjoilija oli hänen entinen tyttöystävänsä.

Asiasta uutisoineen Bangor Daily News -lehden mukaan exällä oli suhde kahvilan omistajaan. Mies päätti ryhtyä paljastelun ja mustasukkaisuuden takia äärimmäisiin toimenpiteisiin ja päätti polttaa koko kahvilan. Tuhopolttaja jäi lopulta kiinni tekosestaan ja perjantaina hänet todettiin oikeudessa syylliseksi. Kukaan ei loukkaantunut palossa.