Tulisa Contostavlos pieraisi väärässä paikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b -musiikkia. Laulajatähti toimii nykyisin myös tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

23-vuotiaan Tulisan paljastavat asuvalinnat ovat aiheuttaneet hämmennystä X Factor -ohjelmassa, kun ne ovat paljastaneet usein enemmän kuin moni olisi odottanut. Nyt Tulisa on paljastanut yksityiselämästään enemmän kuin moni olisi odottanut. Hän nimittäin kertoi pieraisseensa kerran vahingossa poikaystävänsä edessä. Hänellä oli vastaus valmiina, kun haastattelussa kysyttiin nolointa mokaa.

– Nauroin kerran niin kovaa, että pieraisin. Se tapahtui siis Fazerin edessä. Olimme studiossa ja hän sai minut nauramaan. Se oli todella äänekäs pieru. Aloimme sen takia molemmat nauraa vain enemmän. Se oli meistä hauskaa, mikä oli hyvä asia. Kun hän lähti kiirehdin heti kertomaan asiasta muille, Tulisa Contostavlos kertoi Contact Music -julkaisun mukaan.

Laulajatähti kertoi äskettäin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.