Tältä näyttää 365 päivää vanha McDonaldsin hampurilainen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadassa ihmetellään parhaillaan McDonaldsin hampurilaista, joka täytti juuri vuoden. Vuoden ikäinen hampurilainen ihmetyttää sekä sen haltijaa että monia muitakin, koska se näyttää yhä edelleen lähes samalta kuin ostohetkellä.

Kanadan Ontariossa Windsorin kaupungissa asuva ravintoterapeutti Melanie Hesketh osti hampurilaisen 29. joulukuuta 2010. Hän ei kuitenkaan syönyt sitä, vaan jätti pöydälle ”homehtumaan”. Päivät ja kuukaudet kuluivat, mutta hometta ei kuitenkaan ilmaantunut. Toissapäivänä hampurilainen täytti vuoden, eikä home ollut vieläkään iskenyt siihen. Ainoa silminnähtävä muutos on, että hampurilainen on kutistunut hieman kuivuessaan.Kuva: Windsor Star

Normaalisti leipä alkaa homehtua muutamassa päivässä, mutta nyt hampurilaiseen ei ole ilmaantunut mitään siihen viittaavaa. Asiasta uutisoinut Windsor Star -lehti ei saanut Kanadan McDonaldsilta kommenttia asiaan.