Räppärin ex-vaimon bikinit pullistelivat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Grammy-palkittu poptähti Usher taisteli taannoin lastensa huoltajuudesta riitaisessa avioerossa, jossa hän ja Tameka Raymond erosivat ja vaimo vaati lasten yksinhuoltajuutta. Sittemmin Raymond on ollut harvakseltaan otsikoissa.

Nyt räppärin ex-vaimo on kuitenkin kuvattu rantalomalla yhdessä ystäviensä kanssa. Neitokainen ikuistettiin Miami Beachin maisemissa myös bikinikuviin, joissa hän keikistelee rannalla ja näyttää nauttivan naisseurasta.





Kuva: Splash





Kuva: Splash

Katkerassa eroriidassa Tameka väitti, että Usher oli laiminlyönyt hänen laillisia oikeuksiaan. Poptähti ei ex-vaimon mukaan ole antanut hänelle lupaa matkustaa lastensa kanssa ulkomaille. Tameka vaatii myös laulajalta 34.000 dollarin korvauksia maksamattomista lastenhoitomaksuista.

Laulaja kosi stylistina työskentelevää Tamekaa vuonna 2007 ja pariskunta avioitui samana vuonna. Heillä on kaksi yhteistä poikaa, neljävuotias Usher Raymond V ja kolmevuotiasi Naviyd Ely Raymond. Poptähti haki avioeroa vuonna 2009 ja kertoi samalla julkisuuteen olleensa asumuserossa vaimonsa kanssa jo vuodesta 2008 asti.

Usher huomasi laulutaitonsa yhdeksänvuotiaana, kun hän liittyi nuorten kirkkokuoroon äitinsä kehotuksesta. Hän muuttikin pian perheensä kanssa Atlantaan toteuttaakseen unelmansa laulajana. Poptähti tunnetaan myös bisnesmiehenä, sillä hän omistaa muun muuassa osan Cleveland Cavaliers -koripallojoukkueesta. Supertähti otti myös taannoin suojatikseen teinisensaatio Justin Bieberin, jonka hän tapasi sattumalta erään levy-yhtiön edustalla.