Anna Abreu pudotti faninsa Idolsista: ”Oli tosi inhottavaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-ohjelmassa käynnistyi eilen sunnuntiana uusi tuotantokausi, jossa nähtiin Oulun koelaulujen satoa. Ohjelman vierailevana tuomarina oli Idols-tähti Anna Abreu. Äskettäin myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailua tuomaroinut suosikkilaulaja osoitti olevansa suoraselkäinen ja tiukka tuomari.

Eräs ensimmäisen lähetyksen puhutuimmista laulajista oli pyhäjokelainen Milla Keskitalo, joka kertoi harjoittelevansa laulamista paikallisella karaokeautokorjaamolla. Hän oli valinnut esitettäväkseen Anna Abreun kappaleen tietämättä, että Anna oli tuomaristossa. Lopulta Millan laulutaidot eivät kuitenkaan riittäneet jatkopaikkaan. Tilanne oli vaikea myös Abreulle itselleen.

– Tää on niin kauheeta, kun toinen laulaa oman biisin ja sitten pitäis antaa jotain kritiikkiä. Mä arvostan tosi paljon, että sä valitsin tän biisin. Valitettavasti mun mielestä sun pitäis jatkaa siellä korjaamolla sitä laulamista. Mä oon sitä mieltä, Anna Abreu totesi Keskitalolle.

Myös muut tuomarit olivat Abreun kanssa samaa mieltä siitä, että nuoren laulajan osaaminen ei vielä riittänyt jatkopaikkaan. Tuomariston päätös oli yksimielinen.

– Ei haluis dissaa yhtään, mut sit kuitenkin kun on tuomarin roolissa, niin pitää rehellisesti sanoa. Oli tosi inhottavaa, Anna Abreu totesi laulajan poistuttua.