Naisten päiväuni paljasti vartalonsa – Anna Kournikova seuranaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman halutuimpiin kaunottariin lukeutuvan tennistähti Anna Kournikovan kanssa jo vuosien ajan seurustellut latinopoppari Enrique Iglesias paljasti viime vuonna, ettei hän ole aina ollut naisten päiväuni. Supertähden mukaan hänellä on maailman pienin penis.

Sittemmin paljastuksen jälkeen Iglesiasille tarjottiin miljoona dollaria siitä, että hän olisi esiintynyt pienikokoisten kondomien mainoskasvona. Nyt 36-vuotias latinopoppari käänsi naisten katseita rantalomallaan Sain Barthelemyssä. Iglesias nimittäin viihtyi auringon alla paidattomana. Lihaksikas laulajakomistus muun muuassa ajeli vesiskootterilla ystäviensä ja perheensä kanssa. Katso kuvat tästä.

Espanjalaislaulaja Enrique Iglesias alkoi seurustelemaan vuonna 2001 tennistähti Anna Kournikovan kanssa. Pariskunta tapasi, kun urheilijakaunotar esiintyi Iglesiasin Escape-kappaleen musiikkivideolla. Viime vuonna pariskunta meni kihloihin kymmenen vuoden seurustelun jälkeen. He asuvat nykyisin Miamin Sunset Islandilla.