Katie Pricen exä palasi kosimaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen realitytähti Katie Price joutui taannoin kidnappausuhkauksen kohteeksi. Povipommi otti uhan vakavasti ja osti kotiinsa huippuluokan hälytysjärjestelmät perheensä turvaksi.

Nyt Price on kiperän tilanteen edessä, sillä hänen ex-poikaystävänsä Leandro Penna on yllättäen kosinut häntä. Pricen jättämä Penna ilmestyi povipommin ovelle jouluna sormuksen kera toivoen suhteen lämpenevän uudelleen. Price ei ole kuitenkaan vielä vastannut miehen kosintaan.

– Leandro tuli luokseni joulupäivänä ja kosi minua. Se oli suuri shokki ja tuli täysin puun takaa. En tiedä, mitä teen, Price on kertonut The Sun -lehden mukaan.

Pricen edustaja on kommentoinut kosintaa julkisesti toteamalla tähden olevan kosinnasta huolimatta edelleen sinkku. Katie Price tapasi itseään kahdeksan vuotta nuoremman argentiinalaismallin viime vuoden Oscar-juhlissa. Pariskunta erosi viime lokakuussa kahdeksan kuukauden seurustelun päätteeksi.

Viime aikoina on myös huhuttu Pricen palaavan yhteen entisen miehensä Peter Andren kanssa. Ex-parin ystäväpiiri on vihjaillut Pricen ja Andren olevan valmiita yrittämään suhdettaan uudelleen. Kaksikolla on kuusivuotias Junior-poika sekä neljävuotias tytär Princess. Pricella on lisäksi yhdeksänvuotias Harvey-poika jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa. Pricen ja Andren avioliitto päättyi vuoden 2009 keväällä kolmen ja puolen avioliittovuoden jälkeen. Katie Price on syyttänyt erostaan realityohjelmia, jotka aiheuttivat sressiä parin suhteelle. Pricen ja Andren perhe-elämää tallennettiin useiden realityohjelmien verran.