Demi Moore järkyttyi: ”En näytä enää hyvältä!”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Demi Moore on elänyt rankan syksyn. Hollywood-tähden unelmaliitto särkyi, kun aviomies Ashton Kutcher jäi kiinni uskottomuudesta. Moorea 15 vuotta nuorempi Kutcher petti vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Moore ja Kutcher ehtivät olla naimisissa kuusi vuotta.

Eron jälkeen julkisuuteen levisi paljon kuvia riutuneesta Mooresta. 49-vuotiaan näyttelijättären huhuttiin jopa sairastuneen anoreksiaan, sillä tähden vartalo kuihtui silmissä. Nyt Moore on avautunut eronjälkeisestä vartalokohustaan.

– Hyväksyn vartaloni nyt paremmin. Hyväksyn niin painoni kuin kaiken sen, mitä vanheneva vartalo tuo tullessaan. Hyväksyn myös sen, että vartaloni koetaan nyt äärimmäsen laihaksi. En koskaan uskonut, että minulle sanottaisiin: ”Olet liian laiha etkä näytä enää hyvältä”, Moore kertoo Harper’s Bazaar -lehdelle.

Mooren on huhuttu päässeen erostaan yli ja seurustelevan tällä hetkellä kosmetiikkamiljonääri Scott-Vincent Broban kanssa. Kolmesti naimisissa olleella näyttelijättärellä on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.