Tänään tv:ssä: Vuoden odotetuin komediahitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet nauttia Putous-ohjelman annista jo kahden tuotantokauden ajan. Ensimmäisellä kaudella suorissa lähetyksissä valittiin Vuoden sketsihahmoksi Marja Tyrni ja toisella kaudella Munamies. Tänään televisiossa alkaa Putous-sarjan kovasti odotettu kolmas tuotantokausi.

Maikkarilla kello 19.30 nähtävässä ensimmäisessä jaksossa esitellään myös uuden kauden sketsihahmot, joista tullaan todennäköisesti puhumaan koko loppuvuosi. Viime vuonna Putous keräsi keskimäärin miljoona katsojaa. Suorana lähetyksenä tuleva Putous on osoittautunut koko kansan suosikiksi. Sketsihahmot puhuttavat kaikenikäisiä suomalaisia niin kahvipöytäkeskusteluissa, leikkipuistoissa kuin sosiaalisessa mediassa.

Tällä Putous-kaudella livesketsien ja erilaisten improvisaatiotehtävien parissa ruudussa nähdään dynaamiset taiturit: Iina Kuustonen, Jukka Rasila, Armi Toivanen, Jussi Vatanen, Riku Nieminen, Elena Leeve, Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma ja Krista Kosonen. Vastaava käsikirjoittaja ja ohjaaja on viime kauden tapaan Petteri Summanen.