Bruce Willis lisääntyy jälleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tähtinäyttelijä Bruce Willis tunnetaan lukuisista menestyselokuvista, joista suosituimpiin lukeutuu Die Hard -elokuvasaaga. Ennen loistokasta Hollywood-uraasa Willis työskenteli muun muuassa vartiointifirmassa ja yksityisetsivänä.

Bruce Willis oli naimisissa näyttelijätär Demi Mooren kanssa 13 vuoden ajan, kunnesa avioliitto päättyi eroon vuonna 2000. Pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä, Rumer, Scout ja Tallulah. 56-vuotias Willis tulee saamaan pian jälleen jälkikasvua, sillä näyttelijän vaimo Emma Heming odottaa parin ensimmäistä yhteistä lasta.

– Bruce saa tyttövauvan. Hän on ylionnellinen ja odottaa vauvan syntymää innolla, lähde paljasti Life & Style -lehdelle.

Willis avioitui brittiläisen alusvaatemallin kanssa vuonna 2009. Näyttelijän mukaan 33-vuotias Emma on hänelle ”se oikea”. Tähti kertoikin olevansa onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin, sillä mallikaunotar on muuttanut hänen elämänsä päälaelleen. Yksinäiseksi itsensä taannoin tuntenut Willis on nimittäin korviaan myöten rakastunut kumppaniinsa.

Bruce Willis ja Demi Moore eivät koskaan ilmoittaneet julkisuudessa eronsa syytä. Pariskunnan uskotaan kuitenkin eronneen työkiireiden ja yhteisen ajan puutteen takia. Willis kertoi pian avioeron jälkeen tunteneensa olonsa epäonnistuneeksi isänä ja aviomiehenä. Näyttelijät ovat kuitenkin nykyään hyviä ystäviä ja heillä on lastensa yhteishuoltajuus.