Räppäri saapui illalliselle Bugatti Veyronilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin konsertoinut amerikkalainen hiphop-tähti Flo Rida, oikealta nimeltään Tramar Dillard, oli aikoinaan Right Round -hitillään peräti kuusi viikkoa Yhdysvaltojen singlelistan ykkösenä. Nyt mies on saapunut illalliselle maailman kalleimmalla ja nopeimmalla sarjavalmisteisella autolla.

Suosikkiartisti oli eilen liikkeellä yli miljoonan euron arvoisella Bugatti-ökyautollaan, jolla hän saapui Prime 112 -ravintolaan yhdessä ystävänsä kanssa. Viime syksynä Flo Rida jäi samaisella autollaan kiinni rattijuopumuksesta Miamissa, Floridassa.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Flo Rida syntyi 16. joulukuuta 1979 Miamin Carol Cityssä, Yhdysvalloissa. Uransa muusikkona Flo Rida aloitti teini-ikäisenä kavereidensa kanssa ryhmässä Groundhoggz. Muutaman vuoden taistelun jälkeen, ja saatuaan sopimuksen levy-yhtiö Atlantic Recordsin kanssa, hän julkaisi ensimmäisin läpimurtohittinsä nimeltä Low. Se oli yksi vuoden 2008 soitetuimmista hiphop-kappaleista ja se myi nelinkertaista platinaa.

Sittemmin Low on soinut myös muiden muassa Step Up 2 ja Tropic Thunder -elokuvissa. Flo Ridan debyyttialbumi Mail On Sunday julkaistiin Yhdysvalloissa 18. maaliskuuta 2008. Albumilta julkaistiin myös Elevator-single, jossa vierailijana esiintyi supertuottaja Timbaland. Tähden toinen studioalbumi R.O.O.T.S. julkaistiin 31. maaliskuuta 2009. Sen ensimmäinen sinkku Right Round nousi hetkessä listojen kärkeen ympäri maailman. Samalla Flo Rida rikkoi digitaalisen musiikkimyynnin ennätyksen myytyään viikossa 636.000 kappaletta.