Kate Middleton säväytti leffabileissä – elegantti iltapuku hurmasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian tuorein kuninkaallinen Catherine ”Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Cambridgen herttuattaren arvonimen saanut kaunotar on sittemmin ihastuttanut brittikansaa muun muuassa käymällä itse ostoksilla tavallisessa supermarketissa.

Nyt Prinssi William ja Kate ovat osallistuneet näyttävästi Steven Spielbergin uuden War Horse -elokuvan ensi-iltajuhliin Lontoossa, koska Williamin perustama säätiö oli mukana elokuvan toteuttamisessa. Prinssi oli pukeutunut mustaan smokkiin ja Kate puolestaan eleganttiin iltapukuun.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Viime kesänä Vogue-lehti halusi Kate Middletonin kansikuvaansa, mutta se ei onnistunut. Kuningatar Elizabeth nimittäin kielsi poseerauksen. Kate Middletonin kerrottiin kieltäytyneen huikeasta tarjouksesta, koska hän ei halua pitää itseään muoti-ikonina.

Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa Middleton nousi samantien supertähdeksi. Hänen kurvikas vartalonsa sai aikaan heti ensivilauksen jälkeen valtavan kommenttiaallon, joka kaatoi hetkeksi muun muuassa suositun Twitter-palvelun ensimmäistä kertaa.