Alex Rodriguez pokasi fitness-vartaloisen kaunottaren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna viihtyi taannoisen avioeronsa jälkeen jonkin aikaa tiiviisti amerikkalaisen baseball-pelaaja Alex ”A-Rod” Rodriguezin kanssa. Julkkisparin suhde päättyi sekin lopulta eroon. Sittemmin Alex on tapaillut muun muassa Kate Hudsonia ja Cameron Diazia.

New York Yankeesin riveissä pelaava Alex Rodriguez on nyt esitellyt uuden tyttöystävänsä paparazzeille. Urheilutähti lomailee nimittäin parhaillaan tuoreimman valloituksensa Torrie Wilsonin kanssa Miamissa, Floridassa. Pariskunta nautti lämmöstä uimahousuissa ja bikineissä ja kävi välillä viilentymässä veneajelulla.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Alex Rodriguezin väitettiin viime vuonna jääneen kiinni anabolisten steroidien käytöstä. Sports Illustrated -lehden saamien tietojen mukaan hänen testituloksensa on osoittautunut positiiviseksi jo vuonna 2003, mutta asia on pidetty salassa. Taannoin Alex sai eniten kunnareita tehneen pelaajan tittelin pelatessaan tuolloin vielä Texas Rangersien riveissä. Hän erosi vaimostaan Cynthiasta samoihin aikoihin kun alkoi viihtymään Madonnan seurassa.