Justin Bieber avautui uskostaan: ”Puhun suoraan Jumalalle”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber joutui äskettäin arestiin törsäämisensä takia. Poplaulajan Pattie-äiti määräsi pojalleen rangaistuksen, koska tämä osti 160.000 dollarin arvoisen erikoisvalmisteisen Range Rover -maasturin heräteostoksena. Bieber muisti myös parasta ystäväänsä jouluna Mustang -ökyautolla.

Justin Bieber tatuoi äskettäin jalkaansa ison kasvokuvan Jeesuksesta. Nyt 17-vuotias teinitähti kertoi, ettei hän käy lainkaan kirkossa. Kristinuskoinen Bieber haluaa nimittäin puhua Jumalalle ilman muiden läsnäoloa. Poplaulaja rukoileekin usein esimerkiksi ennen esiintymisiään keikoilla.

– Kirkossa käyminen voi muuttua uskonnollisille ihmisille vain tavaksi. En halua epäkunnioittaa heitä, mutta minä keskityn enemmän rukoilemiseen. Puhun suoraan Jumalalle, joten minun ei tarvitse käydä kirkossa, Bieber kertoi V-lehden haastattelussa.

Teinitähti myös kertoi haastattelussa, että kuuluisuudella ja supertähteydellä on haittapuolensa. Bieberin mielestä moni ihminen nimittäin yrittää ”murskata” hänen maineensa. Bieber kertoi olevansa nyt huipulla, joten jotkut haluavat ”sammuttaa hänen tähtensä”.

Justin Bieber ryvettyi äskettäin seksiskandaalissa, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.