Pippa Middleton räväkässä minihameessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Loppuvuodesta Pippan kerrottiin eronneen poikaystävästään Alex Loudonista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen. Paparazzit ovat kuitenkin neitokaisen kintereillä koko ajan.

Nyt Pippa Middleton on kuvattu saapumassa Lontoossa sijaitsevalle työpaikalleen perinteisen tummassa ja värittömässä asussa – yhtä yksityiskohtaa lukuunottamatta. Hän oli nimittäin valinnut ylleen poikkeuksellisen räväkän punavalkoraidallisen mekon, joka piristi kummasti neitokaisen kokonaiskuvaa.

Kuva: Splash News

Kuva: Splash News

Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti äskettäin ihastuksensa Pippa Middletoniin. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Kaunotar nähtiin äskettäin Suomen televisiossa, sillä Sub esitti 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.