Ökyrikas räppäri esitteli käteisvarojaan – satojatuhansia siisteissä setelinipuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa otsikoista. Kymmeniä miljoonia tienaavan tähden ura ei ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa kunnossa, sillä hän ajautui kesällä kahnauksiin levy-yhtiön kanssa.

36-vuotias Fifty kertoi äskettäin Twitter-blogissaan, että uskoo kuolevansa pian. Samalla hän haukkui omat taustavoimansa levy-yhtiötä myöden, koska nämä eivät ole hänen mukaansa tehneet tarpeeksi töitä artistin musiikin markkinoimiseksi. Nyt hän on poseerannut kollegansa Floyd Mayweatherin kanssa kotonaan todellisessa ökykuvassa. Twitter-kuvassa räppärin käsivarsilla on satojatuhansia dollareita siisteissä setelinipuissa.





Kuva: Twitter





Kuva: Twitter

Taannoin 50 Centin levy-yhtiö kieltäytyi yllättäen julkaisemasta Black Magic -albumia. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan. 50 Cent näytteli vuonna 2008 näyttelijäkonkareiden Robert De Niron ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Righteous Kill. Hän sanoi kolmikon ystävystyneen elokuvan kuvauksissa. Räppäri kertoi nauttivansa heidän kanssaan hengaamisesta, sillä hän sanoi jäävänsä huomiossa ”kolmanneksi pyöräksi”.