Idols-suosikki pelkäsi sairauskohtausta koelauluissa: ”Se oli hirveää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-ohjelmassa nähtiin äskettäin Vaasan koelaulujen antia, joka ylitti monien ennakko-odotukset. Yksi vaasalaisista yllättäjistä oli punk-laulaja Mika Perttula, joka pääsi kisassa myös jatkoon. Nyt Staran Chaos Tube on tiedustellut miehen kuulumisia.

Haastattelussa 20-vuotias Mika Perttula kertoi aloittaneensa musiikkiuransa kolmannella luokalla koulussa ja osaavansa soittaa kitaraa, rumpuja ja nokkahuilua. Hetken mielijohteesta Idols-kisaan lähtenyt nuori mies muisteli kauhulla kokemustaan koelauluissa.

– Se oli melko hirveää. Hitosti jännitti ja kun omaa taipumuksen migreeniin, niin se ei ainakaan helpottanut asiaa. Palautteesta sen verran, että toiset tykkäs ja toiset sitten vähän vähemmän, Idols-Mika kertoi.

Kari Tapiota koelauluissa esittänyt punairokeesinen punk-fani on soittanut musiikkiurallaan parissakin yhtyeessä, mutta parhaillaan bändiuran tilanne on hieman avoinna.

– Olin muutamia vuosia metallibändissä ja hetki sitten lauleskelin punkkipumpussa. Tällä hetkellä on vähän ristiriitoja ja keskustelut kesken, laulajalupaus paljasti.

– Yhtyetoiminta jatkuu jollain muotoa pakostakin. Musiikki on niin suuri osa mun elämää, että ei se lopu yhden, eikä tusinankaan ohjelmasta putoamisen takia. Jos jotakuta kiinnostaa niin tuo aiempi metalliyhtye kulkee nimellä Nimeämätön. Ja tuo tuoreempi kokeilu on tosiaan Tekonivel.