Hui! Kolmevuotias Sofia uhmasi leijonaa – katso hurja video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vanhemmat ikuistavat usein videokameroille pienokaistensa ensimmäisiä hetkiä esimerkiksi eläintarhassa. Taaperoiden hauskoja reaktioita ja kommentteja pursuavat videot julkaistaan myös nopeasti verkkoon. Nyt verkossa hämmästyttää erään pikkutytön ensikohtaaminen leijonan kanssa.

Sofia Walker -niminen pikkutyttö nähdään videolla tuijottamassa suoraan suurta leijonaa silmiin lasin läpi. Wellington Zoo -eläintarhassa asustava leijona näyttää videolla ärtyneeltä ja aiheuttaakin katsojilleen melkoisen yllätyksen lasin takana.

Seitsemänvuotias Malik-leijona nimittäin alkoi yhtäkkiä raapia ikkunaa tytön kohdalta. Rohkea Sofia ei kuitenkaan moisesta pelästynyt, vaan ihmetteli ääneen, mitäköhän leijona yrittää hänelle sanoa. Sofia uskalsi myös tuijottaa vihaisen näköistä leijonaa suoraan silmiin ennen kuin hänen säikähtänyt äitinsä veti tyttären pois lasin edestä.





Kuva: YouTube

– Malik on massiivisen kokoinen ja sen huomaa silloin, kun pieni lapsi seisoo tämän vierellä lasiaitauksessa. Lasia ei saa rikki edes moukarilla, eläintarhan johtaja Paul Hatton kertoi New Zealand Herald -sivustolle.